Hotels St. Georg

St. Georg is een multiculturele wijk waar veelzijdig het toverwoord is. Het is hier nooit saai, en je vindt er veel cafés, restaurants, galeries en winkels waar iedereen welkom is. Wij hebben een overzicht van de verschillende hotels in St. Georg voor je op een rij gezet:

  • Quality hotel Ambassador – Dit centraal gelegen hotel bied je de mogelijkheid om alle facetten van deze stad te ontdekken.
  • Hotel Terminus am Hauptbahnhof – Hotel Terminus ligt in het centrum van wereldstad Hamburg op 100 meter van het centraal station. Door de gunstige ligging kun je eenvoudig naar musea, theater, winkels en horeca. Ontdek de levendige oude binnenstad en historische bouwwerken van Hamburg.
  • Hotel Europäischer Hof – In het hart van megastad Hamburg ligt dit hotel met zijn vele sport- en vrije tijds faciliteiten. Je kunt jezelf in de watten laten leggen in het Wellness-centre, waterpret beleven in de 150 m. lange glijbaan en genieten van een hapje en drankje in het restaurant, de piano bar, de lounge of op het zonneterras.
  • Hotel Lumen am Hauptbahnhof – Te midden van de bezienswaardigheden van de stad ligt Hotel Lumen. Het statige pand is een ideaal vertrekpunt voor een bezoek aan het theater, de historische Michaeliskirche of voor een boottocht over de Alster.

Bekijk hier nóg meer hotels in Hamburg!