Stedentrip Hamburg

Voor een interessante stedentrip is Hamburg de ideale bestemming. Geniet tijdens je stedentrip van de meest bijzondere culturele evenementen, interessante musea en het grootse uitgaansleven van de stad. Of het nou een impulsieve actie is of al een lang gepland uitstapje, je stedentrip is binnen een paar uur compleet via het internet te regelen. Een stad zoals deze heeft je stedentrip ontzettend veel te bieden; interessante musea, bijzondere architectuur en een dampend uitgaansleven. Het uitgaansleven bevindt zich voornamelijk in het clubcircuit en techno/elektro is het meest gedraaide muziekgenre in de hippe clubs.
Bekijk de leukste stedentrips!

Architectuur Hamburg

Tijdens je stedentrip in Hamburg zul je kennis maken met de bijzondere architectuur van de stad. Tijdens je vakantie krijg je hoe dan ook te maken met de haven, de architectuur om deze haven heen (de vele prachtige herenhuizen) maken je stedentrip absoluut compleet. Tijdens je stedentrip is een bezoekje aan de hoogste kerk van de stad iets waar je niet omheen kunt. Bekijk van bovenaf de 82 meter hoge Michel kerk. Je stedentrip heeft je ontzettend veel te bieden en je zult je dan ook niet snel vervelen. Wanneer je van plan bent om te gaan vergelijk dan goed de prijzen van vliegtickets naar Hamburg en hotels in Hamburg op het internet, dit bespaart al snel heel wat tientjes.

Activiteiten Hamburg

Tijdens je stedentrip naar Hamburg is genoeg te beleven; winkels tot je erbij neervalt, verbaas je over het vele water dat aanwezig is midden in de stad en bezoek de verschillende musea tot je geen kunst meer kan zien. Daarnaast is ook de horeca van de stad zeer de moeite waard om tijdens je stedentrip eens goed te leren kennen en feest tot vroeg in de morgen door; aan sluitingstijden doen ze in Hamburg namelijk niet.

Bekijk hier wat er allemaal te doen is!